Najave:

1.

Primavera je više od biciklijade,Primavera je pozivnica za uživanje u prirodi i društvu istomišljenica. Razne ekipe udružene u namjeri da na jedan dan zaborave obaveze,zabave se i uživaju.
Prihvaćajući izazov vožnje bicikla na jednoj od ponuđenih staza po svoj mjeri i natječu se u zabavnim igrama te uz ponešto sportske sreće osvoje i vrjedne nagrade.
Primavera je i glas žena da žele vrijeme za sebe koje će ih učiniti još jačim za svakodnevne izazove.Naš domaćin Restoran Lopoč dočekat će nas sa veseljem kao i prošle godine na izletištu i otoku riječice Norin. Prijavi se i budi dio Primavera tima!
2.
U organizaciji Biciklističkog kluba Relaks, jedinstvena biciklijada za žene u Hrvatskoj, Primavera, održat će se u nedjelju, 3. lipnja, te su prijave još otvorene.

Vrijeme će, prema prognozi, poslužiti tako da ovog puta nema straha od odgđanja, što se u svibnju dogodilo čak dvaput. Zainteresirane osobe se mogu prijaviti na stranici primavera.neretva-bike.com., a ove godine će sudionice sudjelovati i u mimohodu povodom desete obljetnice rada Udruge veterana 4. gardijske brigade i 27. obljetnice A satnije ZNG Metković.

Cilj Primavere je promocija doline Neretve kao cikloturističke destinacije te promicanje sportskih aktivnosti žena u prirodi, svih starosnih skupina, u cilju očuvanja zdravlja i dobre kondicije te više o njoj možete saznati putem ove poveznice.

linkovi:

https://www.metkovicnet.com/index.php/vijesti/item/648-biciklijada-za-zene-prvimavera-2018-odrzat-ce-se-u-nedjeljuhttps://www.bikemagazin.info/index.php/ic-agenda/164-primavera-2018?date=2018-05-06-08-00https://likemetkovic.hr/portal/u-nedjelju-se-odrzava-primavera-2018-jedinstvena-biciklijada-za-zene/