UVJETI I PRAVILA SUDJELOVANJA

Prijavom i sudjelovanjem na biciklističkoj manifestaciji PRIMAVERA (u daljnjem tekstu biciklijada) u organizaciji BK Relaks ( u daljnjem tekstu organizator) sudionik, odnosno njegov zakonski zastupnik suglasan je da organizator može koristiti fotografije te snimljeni video i audio materijal s biciklijade u marketinške svrhe, bez naknade i prethodne suglasnosti sudionika biciklijade/zakonskog zastupnika sudionika .
-Prijavom na biciklijadu sudionik, odnosno njegov zakonski zastupnik, ovlašćuje organizatora da prikuplja osobne podatke sudionika utrke sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, dok se organizator biciklijade obvezuje da će sve osobne podatke koje prikupi prilikom prijave koristiti samo u svrhu organiziranja i provedbe biciklijade.

Odgovornost:
-Prijavom i registracijom na biciklijadu sudionici biciklijade prihvaćaju ova pravila i uvjete za sudjelovanje na biciklijadi.

– Sudionici su dužni pridržavati se svih pravila biciklijade, kao i dodatnih uputa koje im daju službene osobe organizatora i osobe koje održavaju javni red.
-Sudionici biciklijade sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost.
-Organizator biciklijade ne preuzima nikakvu odgovornost za moguće ozljede bilo koje razine ili sa smrtnim posljedicama ili štetu koju je zadobio ili prouzročio sudionik utrke.
-Organizator zadržava pravo zabrane učestvovanja sudionicima koji se ne pridržavaju ovih pravila i uvjeta za sudjelovanje na biciklijadi .
– Organizator biciklijade nije odgovoran za djela ni za štetu učinjenu prije, tijekom ili nakon biciklijade (šteta koju vozač napravi sebi, biciklima, trećim osobama).
-Organizator preporučuje nošenje zaštitne kacige a za osobe mlađe od 16. godina kaciga je obavezna.

Zabavne Igre:

Odbojka se igra u trajanju od 5. min na ispadanje. Pobjednik je tim koji u zadanom vremenu ostvari pobjedu u finalnom meču.

Maksimalan broj igrača u timu je 6.

Povlačenje Konopca

Tim koji prvi povuče prvog iz suprotnog tima preko zadane linije je pobjednik igra se na ispadanje do finala.

Maksimalan broj igrača u timu je 6

Vožnja u karijolama

Tim koji najbrže odvozi zadani krug je pobjednik.

Na Buće
Igra se na ispadanje u jedno bacanje. Tim koji u jednom bacanju bude najbliže “buli” u finalnoj borbi je pobjednik.

Maksimalan broj igrača u timu je 6

Utrka u vrećama

Pojedinac koji najbrže “odskakuće” zadani pravac je pobjednik.

Ukoliko su prijave za natjecanja  dostupne ,

timovima koji se ne prijave na vrijeme putem obrasca ne garantiramo mogućnost natjecanja i dodjela priznanja.