Primavera odgođena na 13. svibnja 2018.

Zbog vremenskih nepogoda datum održavanja pomaknut tjedan naprjed 13. svibnja 2018.

[wpdevart_countdown text_for_day=”Days” text_for_hour=”Hours” text_for_minut=”Minutes” text_for_second=”Seconds” countdown_end_type=”date” end_date=”03-06-2018 11:00″ start_time=”1522236230″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

ODGOĐENO ZBOG VREMENSKIH NEPRILIKA ZA 13. SVIBNJA!

Primavera je više od biciklijade, ona je pozivnica za uživanje u prirodi i društvu istomišljenica. Razne ekipe udružuju se u namjeri da na jedan dan zaborave obveze, zabave se i uživaju.
Prihvaćaju izazov da voze bicikl na jednoj od ponuđenih staza, po svojoj mjeri, i natječu se u zabavnim igrama te uz ponešto sportske sreće osvoje i vrijedne nagrade.
Primavera je i glas žena koje žele jedan dio vremena odvojiti samo za sebe znajući da će ih to iskustvo učiniti još jačim za svakodnevne izazove. Naš domaćin restoran Lopoč dočekat će nas s veseljem kao i prošle godine na izletištu i otoku rječice Norin. Prijavi se i budi dio Primavera tima jer ti to zaslužuješ!

Jedinstvena biciklijada za žene u Hrvatskoj “Primavera” održava se svake godine početkom mjeseca svibnja. Cilj Primavere je promocija doline Neretve kao cikloturističke destinacije te promicanje sportskih aktivnosti žena u prirodi, svih starosnih skupina u cilju očuvanja zdravlja i dobre kondicije.

Program “Primavere” ne odnosi se samo na vožnju biciklom kroz jedinstvena i životopisna područja doline Neretve, već uključuje i ostale aktivnosti kao što je tjelovježba na otvorenome te uvijek zabavne igre “Kariola” i “Vreća”, povlačenje konopca, tradionalno boćanje, odbojka na otvorenome, stolni tenis, badminton i ostale mnogobrojne društvene igre.

Prijavite se na vrijeme i zauzmite svoje mjesto na “Primaveri” 2018.

Prijava na Primaveru i kotizacija

SPONZORI:
Restoran Lopoč, Jamnica, Narona bike, Nida, Karmel Ice, Filip,Butiqe Bernarda, Trgovina Karmel, dr. Marko Kravar, Nela Art Hair, Majin Kutak, Neretva Bike, Butik Preko, Edora,Zlatarna Jeramaz, Reset, Narona Bike

Organizacija uz potporu Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića.

Leave Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)