Domaćin prve “Primavere” bio je restoran “Adria”, koji nam je pružio poseban ugođaj na izletištu rijetko očuvanog močvarnog područja Europe, u blizini jezera Kuti.

Najava

Biciklijada za dame “Primavera”
Čast nam je pozvati vas na prvu biciklijadu za dame “Primavera” u Metkoviću 17.04 2016 u 11:00 sati ispred hotela Narona.
Zaboravite na obaveze na jedan dan i uživaje u prirodi i ugodnom druženju, veselimo se vašem dolasku !
Dame iz našeg susjestva najavile su dolazak tako da očekujemo goste iz Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Opuzena i naših okolnih mjesta, iskreno se veselimo njihovom posjetu što naravno nije prvi put da nas posjećuju na našim biciklijadama, no ovaj put je prigoda posebna jer gospoda ovaj put imaju samo jedno pravo, a to je da slušaju i služe
—————————————————————
Biciklijada za dame “Primavera” 17.4.2016 polazak u 11:00 sati
ispred Hotela Narona Metković.
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 15.4.2016.
Đir po gradu
Vožnja do izletišta “Adria”
Druženje uz hranu i piće
Karaoke party

Reakcije:

metkovic.hr

Metković, 18.4.2016. – Da se uz dobru volju može postići puno, dokaz je jučerašnja Prva biciklijada Primavera 2016. koja je za pripadnice ljepšega spola svih uzrasta organizirana u suradnji metkovskih biciklističkih klubova Relaks i Metković.

Biciklisticama se na dijelu etape pridružila i metkovska gradonačelnica Katarina Ujdur, koja ih je pozdravila pred start biciklijade, a potom je njih sedamdesetak krenulo rutom od Metkovića preko Repa do Izletišta Adria u Badžuli. Tamo su ih do dočekali kolege iz obaju klubova koji su im organizirali prigodan program uz roštilj i osvježenje. Prema riječima inicijatorice biciklijade Ivane Tutavac Franičević uskoro bismo mogli imati još jednu Primaveru, s još većim odzivom.
Foto: J. Vučković

Linkovi na medije:

Sa starta ženske biciklijade Primavera 2016.


https://biciklijade.com/detail/1636

Prva biciklijada za dame ‘Primavera’


http://arhiva.metkovic.hr/vijest2.asp?vijest=9077